LG – monitor 3D cu matrice IPS

LG tocmai au anunțat primul lor monitor IPS cu tehnologie 3D. Lansat sub acronimul DM279D, acesta este disponibil în diagonale de la 17 la 27 inchi, este în format Cinema, are rezoluție Full HD și arată într-un mare fel. Primul monitor multimedia cu ecran IPS pe care îl văd, am impresia că filmele se vor vedea foarte bine pe el.

De asemenea, are încorporată tehnologie de mediaplayer, având capacitatea redării formatelor digitale prin intermediul a două porturi USB.

Nu au fost detaliate mai multe specificații, chiar aș fi curios să aflu ce timp de răspuns are, unul dintre parametrii sensibili ai tehnologiei IPS. Dar, de vreme ce acest monitor este și 3D, bănuiesc că problema a fost rezolvată.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *