Așa să arate noua mirrorless de la Canon?

Nu mai este chiar atât de mult timp până va fi lansată prima cameră mirrorless dar cu obiective interschimbabile de la Canon. Se fac tot felul de supoziții pe internet, sunt aruncate tot felul de zvonuri, acum a apărut și o primă presupusă fotografie a ei, în care pare să aibă un obiectiv tipic celor utilizate pe camerele DSLR.

Mai sunt 4 zile până la anunțul oficial, care se va întâmpla pe 23 iulie. Nu știu de ce, dar am impresia că foarte curând o vom vedea și în România. Am eu bănuielile mele.

Pe de altă parte, va fi unul dintre cele mai importante anunțuri ale verii, ținând cont că japonezii de la Canon sunt singurii care nu au intrat pe această nișă a pieții fotografice. Sunt  printre cei mai tari în lumea foto dar nu au o cameră mirrorless. Si Nikon are, și Sony are, și Panasonic sau Olympus au… Acest lucru se va schimba… Curând.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *