Huawei Mediapad 10 FHD – o tabletă cu specificații trăznet!

Tableta MediaPad 10 FHD a celor de la Huawei va fi lansată luna viitoare. Din câte am văzut în videoclipul de prezentare, va fi o concurentă redutabilă pentru mărcile deja impuse pe această piață, atât datorită design-ului cât mai ales al fișei tehnice. Specificații trăznet, de top, cu ajutorul cărora putem accesa cam orice aplicație mobilă de Android, fie că este pentru informare, socializare, divertisment HD sau chiar gaming.

Amintim de ecranul IPS de 10.1 inchi cu rezoluție full HD, de procesorul quad-core asistat de un GPU cu 16 nuclee, de camera de 8 Megapixeli cu dual LED flash, precum și de grosimea de numai 8.8mm și greutatea de 580 de grame.

Aceasta va dispune atât de Android-ul 4.0 cât și de o tastatură cu andocare, după atât de cunoscutul model Transformer. Prețul, fără tastatură cred, va fi pe undeva pe la 500 dolari.

Videoclipul, în continuare.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *