Canon EOS M – preturile din SUA

Este 23 iulie, specificatiile si fotografiile primei camere mirrorless de la Canon au fost deja dezvaluite, era timpul sa aflam si pretul de comercializare. Chiar daca este cel din State, ne cam dam seama la ce suma va fi disponibila si in Europa.

Pe amazon.com, aceasta va costa nu mai putin de 800 USD, impreuna cu obiectivul pancake de 22mm. Deci, in Europa ar cam trebui sa vina la un pret intre 750 Euro – 800 Euro.

Si accesoriile au un pret piperat. Obiectivul 18-55mm costa cam 180 USD, cel pancake de 22mm – 250 USD iar adaptorul pentru obiective EF are un pret de 200 USD.

Sincer, ma cam asteptam la astfel de preturi. Nu este deloc o camera ieftina, asa ca si asteptarile noastre sunt destul de ridicate. Urmeaza sa vedem cum se comporta pentru a decide daca merita sau nu investitia.

Oricum, cred ca foarte curand isi va face aparitia si in oferta f64.ro.

PS. Din pacate va trebui sa aveti putintica rabdare, se pare ca va fi disponibila abia in luna octombrie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *