Vodafone Experience Store – in AFI Cotroceni

Cei de la Vodafone au reusit in sfarsit sa deschida showroom-ul pe care il pregateau de ceva timp in mall-ul AFI Cotroceni din Bucuresti.

Este un spatiu dedicat fanilor noilor tehnologii portabile, acestia avand la dispozitie aici cam toata oferta de smartphone-uri si tablete din portofoliul Vodafone. De asemenea, store-ul pune la dispozitia clientilor Wi-Fi gratuit cu viteza de pana la 43.2 Mbps.

Acesta ocupa o suprafata de  500 mp si este organizat pe mai multe zone: zona de Internet mobil, zona de testare si de relaxare, zona de business,  zona de info, un spatiu amenajat special pentru copii, precum si un “coffee corner”.  Din cate am inteles, costurile amenajarii s-au ridicat la aproximativ 500.000 Euro.

Daca sunteti in cautarea unui gadget performant, ar cam trebui sa dati o fuga zilele astea pe acolo pentru ca s-ar putea sa beneficiati de niste oferte interesante.

Astfel, intre 26 si 29 iulie, Vodafone Experience Store are o promotie speciala: 100 de Euro discount la achizitionarea mai multor modele de smartphone de top si dublarea beneficiilor la abonamente pe o perioada de 6 luni. Merita mentionat ca discountul este valabil impreuna cu abonamentul Mega 11, plus optiunea de Internet pe mobil de 1GB.

De asemenea, clientii care vor achizitiona anumite produse vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB. Cel putin, asa promit cei de la Vodafone.

Cu siguranta voi mai reveni aici. Trecem destul de frecvent prin mall-ul AFI si pustiulica, cand va observa ca s-a deschis, sigur va dori sa experimenteze zona dedicata lui. Plus ca, asa cum se intampla la orice showroom telecom, se va uita languros catre mine, aratandu-mi cine stie ce smartphone de top sau tableta, ca poate-poate primeste asa ceva.

Pana data viitoare, va prezint cateva imagini de la evenimentul de inaugurare.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *