Deci, m-am vernisat! La F64Studio…

V-am tot povestit despre excursia la Istanbul pe care am făcut-o la invitația celor de la F64 Studio.  Companioni de călătorie mi-au fost domnii Adrian Ciubotaru,  Radu DumitruAlex MihăileanuAlex NegreaCosmin Tudoran şi Andrei Zdetovetchi. De asemenea, în această frumoasă aventură am fost însoțiți de către Vlad Eftenie şi Voicu Bojan, fotografi profesioniști și trainerii noștri, care au încercat să ne inițieze în tainele fotografiei de stradă.

Și, cum toată acțiunea trebuia să aibă și o finalitate, cei de la F64 Studio au fost extrem de drăguți și ne-au organizat o mică expoziție, “Senzații și Culori la Istanbul”, cu câteva dintre cele mai interesante fotografii ale noastre. Așa că, pentru prima dată în viață, am două fotografii expuse în altă parte decât pe frigiderul personal. Plus că mai sunt și înrămate! 😀

Dacă sunteți curioși și vreți să le vedeți și voi, puteți merge în următoarele două săptămâni la showroom-ul F64, aflat vis-a-vis de Biblioteca Națională. În timp ce veți admira fotografiile noastre puteți degusta și o delicioasă înghețată oferită din partea casei. O recomand pe cea cu parfait de vanilie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *