e2752Vq – monitor de 27 de inchi de la AOC

Recunosc ca sunt fanul monitoarelor cu diagonala mare, pe care sa incapa cat mai multe ferestre cu aplicatii si pe care filmele sa se vada foarte bine. Pe birou am unul de 24 de inchi, cu rezolutie full HD, dar cu prima ocazie voi trece la urmatorul nivel, la 27 inchi.

De curand, atentia mi-a fost atrasa de modelul e2752Vq de la AOC, un monitor LED cu rezolutie full HD si cu o diagonala, normal, de 27 inchi. Dintre specificatiile tehnice mai amintesc de contrastul de 1200:1, cel dinamic fiind de 20.000.000:1, de timpul de raspuns de 2ms si de luminozitatea de 300 cd/m². Ce sa mai, bun atat la activitatile tipice office, cat si in cele multimedia sau chiar la gaming.

De asemenea, acesta are incorporat un sistem audio stereo si, pentru a beneficia de o pozitie confortabila de lucru, ecranul poate fi inclinat (-3°~19°). Remarc si posibilitatile multiple de conectare, acesta avand atat porturi D-Sub, DVI-D, HDMI dai si HUB-uri DisplayPort si USB.

Mai multe detalii tehnice puteti gasi aici.

Modelul AOC e2752Vq are un pret recomandat de 1547 RON.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *