186793

Destul de sec titlul, nu? 186.793 este cifra numerelor de telefonie mobila portate din alte retele de telefonie mobila in cea a Vodafone Romania. Potrivit informatiilor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Vodafone devine operatorul in a carui retea s-au portat cele mai multe numere.

“Vodafone este operatorul preferat de catre utilizatorii de telefonie mobila din Romania care isi porteaza numarul In alta retea. Ne bucuram ca utilizatorii aleg reteaua noastra, iar acest lucru ne motiveaza sa ne continuam eforturile pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de pe piata”, a spus Iñaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Prin serviciul de portabilitate a numerelor, utilizatorii serviciilor de telefonie mobila isi pot pastra numarul de telefon in momentul in care acestia decid sa isi schimbe furnizorul.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *