Logitech îți pune Skype pe televizor

Personal, la noua generație de televizoare Smart, apreciez foarte tare și camera web încorporată. Cu ajutorul ei, prin intermediul Skype, putem face video-conferințe cu familia, prietenii sau colegii de serviciu într-un mod foarte simplu, direct din confortul canapelei. Mi se pare foarte cool!

Dar, ce ne facem noi, ăștia care încă nu avem televizoare Smart? Iată că, acum putem beneficia și noi de o funcție atât mișto și de utilă până la urmă. Singura condiție este să avem un televizor cu porturi HDMI, pentru a conecta la el noua cameră TV Cam HD de la Logitech.

Aceasta are integrată conectică Ethernet și Wi-Fi precum și tehnologia Skype necesară pentru video-call-uri. De asemenea, folosind contul Skype Credit, putem apela chiar și numere de fix sau de mobil.

Camera Logitech TV are un obiectiv cu unghi larg și optică Carl Zeiss care promite imagini foarte bune chiar și în încăperile cu lumină redusă. Nu-i lipsește o sonerie pentru a ști când suntem sunați, chiar dacă televizorul este deschis sau închis. Să nu uit, are și telecomandă.

Va fi disponibilă în Europa începând cu luna septembrie, la un preț recomandat de 199.99 Euro. Mda, un pic cam scumpuță.

Mai jos, avem și un videoclip oficial de prezentare.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *