Adixxion – Action Camera de la JVC

Camerele video de acțiune sunt pe val, cererea pentru astfel de echipamente este din ce în ce mai mare. Vedetele momentului sunt cu siguranță modelele Hero Pro HD dar oferta de pe piață nu se limitează doar la ele, mai sunt și alte mărci.

Încă un producător intră pe aceată nișă. Și nu este unul oarecare, ci un gigant japonez cu tradiție pe zona video – JVC (Victor Company of Japan). Tocmai mi-a atras atenția pe internet noua lor cameră de acțiune, Adixxion.

Pe numele ei codat GC-XA1, aceasta poate fi scufundată până la o adâncime de 5 metri, este rezistentă la șocul unei căderi de la 2 metri dar și la praf sau la îngheț.

Dintre specificațiile tehnice amintesc de senzorul CMOS de 5 Megapixeli, de lentilele cu focală fixă și unghi larg (170 grade), de ecranul LCD de 1.5 inchi, precum și de capacitatea de filmare la rezoluții full HD. La filmarea full HD, acumulatorul ține aproximativ 1 oră și 10 minute. Drăcia cântărește numai 126 grame.

De asemenea,  are conexiune Wi-Fi pentru transferul fișierelor sau streaming video pe PC. În plus, poate fi manevrată și prin intermediul unui smartphone. Detalii complete, aici.

Prețul este pe undeva între 300 și 350 Euro.

Avem și un videoclip de prezentare mai jos.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Adixxion – Action Camera de la JVC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *