CuboDock – pentru iPhone-ul tău drag…

Chiar mișto mini-sistemul ăsta audio de la Sonoro. În primul rând că este construit din lemn, astfel că poate oferi un sound de calitate, bogat atât în frecvențe înalte cât și în cele joase. După cum vedeți, are andocare pentru iPod/iPhone, astfel că va fi preferat cu siguranță de fanii mărcii Apple. Dar nu-i lipsește conexiune Bluetooth sau conector auxiliar pentru atașarea și altor playere, portabile sau nu.

Ce mai pot spune? Este stereo iar woofer-ele sunt din neodim, astfel că va reda un bass puternic, bine conturat. Și, este destul de compact pentru a-și găsi locul atât pe un birou cât și pe un raft sau pe comoda de lângă pat.

Are un preț de aproximativ 250 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *