Placebo, de departe, de pe Gazon B

Datorită unor circumstanțe favorabile, am avut ocazia să particip la concertul celor de la Placebo. Acesta s-a desfășurat pe stadionul Iolanda Balaș, vis-a-vis de Facultatea de Agronomie. Personal, mi s-a părut un spațiu civilizat, iar organizarea cu mult peste ce am trăit la Rolling Stones pe Stadionul Național sau la AC/DC în Piața Constituției. Mai puțină lume, mai liniștit, mai relaxat totul. Corect, nu au fost implicați nici același număr de oameni.

După cum am eu norocul și posibilitățile, la concerte mă aflu mereu pe Gazon B, locul de unde mai mult asculți decât vezi ce se întâmplă pe scenă. De data asta, nefiind prea mult popor prezent la concert, păcat, pot spune că i-am și zărit pe artiștii britanici. Dar, dacă de zărit, doar i-am zărit, de ascultat, chiar pot spune că i-am ascultat, și chiar foarte bine. Sonorizare excelentă, nici prea stridentă sau prea puternică, nici prea înceată, tocmai așa cum trebuie.

Băieții au cântat 90 de minute fix, după ceas. Au interpretat câteva dintre hit-urile lor, mulțimea fiind în extaz la unele dintre ele. Pe mine m-au cucerit încă de la început, când au cântat “Every You, Every Me”… În rest? Bere și voie bună, plus jocuri de lumini.

Deși băieții de la Placebo ne-au îndemnat prietenește să lăsam dracului camerele foto, video sau telefoanele și să trăim momentul, nu m-am putut abține. Trebuia să fac câteva poze și ceva fimări drept amintire. Așa că, doar câteva imagini, după cum am zis – de departe, de pe Gazon B și realizate cu o compactă fără prea mare zoom, pe următoarea pagină. Revin cât de curând și cu vreo două-trei filmări.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Placebo, de departe, de pe Gazon B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *