Nikon 1 J2 – primele imagini…

Se pare că Nikon se pregătest din greu pentru Photokina. După ce am citit zvonurile legate de noua DSLR full-frame D600, iată că tocmai au apărut primele imagini ale camerei mirrorless Nikon 1 J2. Se pare că va fi lansată destul de curând, chiar și la noi aș zice eu. Specificațiile nu sunt cunoscute încă, dar la partea de design nu pare să se fi schimbat ceva. Cei de la Nikon merg în continuare pe aceleași linii simple, discrete. Mică și puternică!

De asemenea, va fi lansat și un mini-obiectiv de tip zoom-pancake, Nikkor 11-27.5mm f/3.5-5.6 lens. Chiar wide aș putea spune, tocmai bun pentru surprinderea scenelor largi.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *