P4 și P5 Alldro – Dual-Sim-uri interesante de la Allview

Recunosc că nu prea am fost pus la punct cu produsele celor de la Allview. Poate și pentru că nu am primit niciodată vreun comunicat din partea lor, deși acum mulți ani am scris o scurtă prezentare unui telefon de-al lor. Asta până astăzi, când în căsuța mea poștală a aterizat primul comunicat de la ei, legat de lansarea unor noi terminale.

Modelul P4 Alldro este un smartphone dual-sim care rulează pe bazele sistemului de operare Android 4.0 și care are un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inchi cu o rezoluție de 480×800 pixeli. Interesantă drăcia, nu? Aceste se mai laudă cu o cameră de 8 Megapixeli care filmează la rezoluție de 720p. Aceste este disponibil acum la un preț de 1299 Lei.

Celălalt dual-sim, P5 AllDro, are un ecran IPS de 4.3 inchi cu aceeași rezoluție de 480×800 pixeli, procesor dual-core Cortex A9 la 1Ghz plus Android 4. P5 încă nu este disponibil.

Specificațiile sunt destul de interesante, sunt curios dacă au și un comportament decent.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *