Philips AZP6 – Un sistem portabil uber-cool!

Știu că mă entuziasmez destul de ușor, dar un gadget ca ăsta chiar aș vrea să-i cumpăr vreodată puștiului meu. Asta în caz că-i va place, dacă nu să facă, măcar să asculte muzică, așa cum o fac și eu. Ce mă atrage atât de tare la sistemul ăsta? Păi, este portabil, acceptă conectarea instrumentelor muzicale, a microfoanelor, mai este și cd-player, are și andocare pentru iPod/iPhone sau chiar iPad…

Continuăm cu un port USB pentru redarea melodiilor în format digital, conector auxiliar de 3.5mm și, cireașa de pe tort, casetofon cu înregistrare. Ce să mai, poți asculta muzică de pe (aproape) orice sursă posibilă, chiar și de pe cele câteva sute de casete pe care le-am depozitat în debara.

Să nu uit, are o putere de 60W RMS și acumulator pentru a fi utilizat chiar și în mijlocului naturii. Un singur lucru mai rămâne de văzut, de fapt, de ascultat. Chiar sunt curios cum se aude, poate o să-l butonez un pic la IFA, peste 10 zile.

Mai multe detalii aici. Din păcate, nu știu când și dacă va fi disponibil în România. Revin cu alte informații, dacă le aflu.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *