Nikon P7700 – specificații

 

Deci, specificațiile celei mai meseriașe compacte ale celor de la Nikon ar cam fi următoarele – senzor CMOS de 1/1.7″ cu iluminare din sparte și o rezoluție de 12.2 Megapixeli, capacitate de fotografiere RAW, lentile cu un zoom optic 7.1x, diafragmă f/2.0-4.0, ecran rabatabil de 3 inchi, înregistrare video la rezoluții full HD și o viteză de fotografiere în rafală la maxim 8 cps.

Este o cameră care îmi cam face cu ochiul, și nu neapărat din cauza specificațiilor, ci mai degrabă pentru că oferă posibilitatea unui control manual complet. Avem aceleași posibilități de manevrare și setare ca la o cameră DSLR profesională.

Așteptăm impresiile celor plecați la evenimentul de lansare. Prețul va fi pe undeva pe la 500 Euro.

Detaliile complete pot fi găsite aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Nikon P7700 – specificații

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *