Powershoot SX500 – cea mai mica compacta cu zoom 30x, de la Canon

Canon prezinta cea mai mica camera compacta cu un zoom 30x. Cu siguranta este destinata celor care au nevoie de o camera versatila, buna la orice tip de fotografie, in special la cea de vacanta, si care sa nu fie prea complicata in utilizare. Cu siguranta, ar fi o camera perfecta si la concerte, mai ales daca ai bilet la Gazon B.

Aceasta se lauda cu un senzor CCD de 1/2.3″ cu o rezolutie de 16 Megapixeli, procesor de imagine Digic 4, lentile cu o diafragma F3.4 – F5.8 care pot focaliza de la o distanta minima de 1cm, sistem de stabilizare optica IS, ecran LCD de 3 inchi, capacitate de filmare HD la 720p.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *