Samsung DA-E750 – disponibil în România

Din câte am înțeles, sistemul premium 2.1 cu andocare dual de la Samsung, DA-E750 este disponibil în România la un preț de aproximativ 2500 Lei. Am avut ocazia să-l văd la Barcelona, mi-a plăcut cum arată, are un design deosebit. Sistemul DA-E750 este compatibil atât cu dispozitivele Samsung GALAXY cât și cu cele Apple iOS, conectarea realizându-se ori prin andocare, ori wireless. Astel, conținutul audio poate fi redat prin AllShare (pentru dispozitivele Samsung GALAXY), AirPlay (pentru dispozitivele Apple) ori prin Bluetooth 3.0. DA-E750 dispune și de o intrare auxiliară și de un port USB, pentru redarea fișierelor audio în format MP3, WMA și WAV direct dintr-un memory stick, player muzical sau hard disk portabil.

Acesta încorporează un amplificator digital cu tub vidat, difuzoarele sunt construite din fibră de sticlă împletită, totul pentru un sound cald, natural, chiar cristalin, zic producătorii.  Puterea maximă este de 100W RMS. Chiar sunt curios cum se aude într-o cameră liniștită, pentru că la Barcelona, în hărmălaia de acolo, nu prea am avut cum să-mi dau seama.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *