Cum ar fi?

 

Vă arătam zilele trecute prima cameră foto cu Android, lansată de cei de la Nikon. Încă nu-mi vine să cred că ei fost primii care au lansat un astfel de gadget, m-aș fi așteptat să o facă companii mai active în zona Android, de exemplu Samsung, Panasonic sau, de ce nu, chiar Sony. Cum ar fi fost ca S800c, camera Android de la Nikon, să aibă și funcție de telefon? Cred că ar fi fost și mai interesentă decât este acum.

Dar, cum ar fi ca, peste câteva zile să zicem, la Berlin poate, sau mai tărziu la Photokina, Samsung să anunțe un super-smartphone cu Android 4, ecran de 4.8 inchi și un senzor foto de 16 Megapixeli, plus lentile cu un zoom optic 10X? Cum ar fi?

Nu sunt sigur că este adevărat, dar cam așa circulă zvonurile pe internet. Dar nici SF nu va rămâne, cu siguranță vor apărea astfel de gadgeturi cât de curând. Deci, cum ar fi? Cum ar fi să avem pe telefon/smartphone un sistem optic comparabil cu cel al unei camere foto compacte? Și, de ce nu, poate un senzor mai măricel? Știu că mă repet, dar cum ar fi?

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *