Allview anunță două noi tablete

Cei de la Allview anunță două noi tablete,  Alldro 2 Speed DUO și Alldro 3 Speed DUO, destul de interesante, mai ales din punct de vedere ar prețului de comercializare.

Modelul mai mic, Alldro 2, are un ecran de 8 inchi cu rezoluție HD și este echipată cu un procesor dual-Core Cortex A9 la 1.5 GHz. Aceasta funcționează pe bazele sistemului de operare Android 4.0, are un sistem audio stereo încorporat și o grosime de 10mm.

Modelul Allview Alldro 3 Speed DUO, cel alb, pare a fi o copie fidelă de iPad. Vine echipat cu același procesor dual-core la 1.5Ghz, un GPU Mali 400 Quad-Core, are un ecran IPS în format 4:3 de 9.7 inchi, cu o rezoluție de numai 1024×768 pixeli, 1GB memorie RAM și o capacitate de stocare internă de 16GB. Are și slot pentru carduri microSDHC cu suport de până la 32GB, Wi-Fi, opțional conectivitate 3G. Și aceasta are tot 10mm grosime iar greutatea este de 608 grame. Specificațiile complete, aici.

Ambele tablete vin cu Office Suite Viewer  preinstalat, care oferă doar posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint.  De asemenea, beneficiază de protecție BitDefender pentru o perioadă de 90 zile, cu opţiune de prelungire.

Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO va fi disponibilă in magazinele partenere începând de astăzi şi va avea un preţ recomandat de 1.149 de lei. Allview Alldro 2 Speed DUO va fi disponibilă la o dată ce va fi anunţată ulterior, presupun că va fi mai ieftină.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *