LG vor prezenta la IFA Berlin 2012 un monitor Cinematic in format 21:9

Se pare ca formatul 21:9 incepe sa prinda. Am vazut televizoare in acest format, chiar si un laptop, acum apare si primul monitor cinematic. Vine de la LG, are o diagonala de 29 de inchi, o rezolutie de 2560 x 1080 si lucreaza pe tehnologie IPS.

Alte specificatii ale lui Ea93: luminozitate de 300 nits, poate reda 100% paleta de culori sRGB!!!, timpul de raspuns este 5ms, are sistem stereo 2x7W incorporat.

Spatiul extra-wide poate fi util atat la vizualizarea filmelor in format 21:9 cat si la imbunatatirea productivitatii, pentru ca putem afisa simultan atat un document office, o pagina de internet, plus feed-urile unei aplicatii de socializare sau de stiri.

De asemenea, monitorul EA93 incorporeaza functie Dual Link-up care permite conectarea simultana a doua surse de imagine.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *