Compacta Samsung cu Android și-a făcut apariția!

În sfârșit, prima cameră foto cu Android a celor de la Samsung și-a făcut apariția pe internet. După cum ne așteptam, se numește simplu – Galaxy Camera…

Specificațiile – senzor BSI CMOS de 16.3 Megapixeli, lentile cu un zoom optic 21x și diafragmă f/2.8-5.9, transfer de date 3G și 4G, compatibilă cu benzile 850/900/1900/2100 Mhz, Wi-Fi, procesor quad-core la 1.4Ghz, 8GB memorie internă plus slot microSDXC, ecran de 4.77 inchi cu rezoluție HD și Android 4.1.

Are o grosime de numai 19.1mm și o greutate de 305 grame.

Din păcate, nu are funcție de telefon, parcă aș fi vrut și așa ceva. De-abia aștept să pun prima fotografie pe Facebook de pe o astfel de cameră.

Revin cu detalii…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Compacta Samsung cu Android și-a făcut apariția!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *