Hala Philips – la IFA Berlin 2012 (prima parte)

Gata, am ajuns la IFA!

Prima oprire am facut-o in hala Philips, pentru a vedea cele mai noi gadgeturi pe care ei le lanseaza la aceasta editie a IFA 2012 din Berlin.  Cele mai interesante mi s-au parut boxele Philips Fidelio Wireless Hi-Fi, castile Fidelio XI, extraordinarul Original Radio (cu un design retro demential) dar si noile televizoare din seriile 6900 si 9000. Cu siguranta mai sunt si altele, despre fiecare in parte voi reveni cat de curand.

Hala Philips, ca la orice targ international, este organizata pe liniile principale de produse. Avem zona audio, zona Fidelio, zona televizoarelor, cea Smart dar si altele dedicate electrocasnicelor sau produselor de ingrijire personala si gatit.

Sunt foarte incantat ca l-am vazut de aproape pe Jamie Oliver, care a creat alaturi de Philips noi accesorii de gatit. A facut show la conferinta de presa alaturi de Pieter Nota, CEO-ul Philips. Am filmat, cand voi avea banda de internet necesara voi urca videoclipul pe Youtube.

Momentan, va arat cateva fotografii cu hala Philips, surprinsa chiar in timpul ultimelor retusuri si a pregatirilor. Next page…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *