Original Radio – un gadget al anilor 50 adus in viitor

Cu siguranta unul dintre cele mai misto gadgeturi pe care le-am vazut la Philips in cadrul IFA Berlin 2012 a fost radio-ul de inspiratie retro. Arata foarte bine, are un design premium, vine in diverse nuante (alb, rosu, lemn) pentru a se asorta cu orice amenajare interioara a locuintei voastre.

Bineinteles ca are andocare pentru iPhone sau iPod, dar nu-i lipseste nici conectorul auxiliar pentru atasarea altor surse muzicale.

Sunt disponibile  chiar mai multe modele (5 mai exact), unele doar cu radio FM, altele si cu radio digital DAB.

Normal ca am fost curios sa le ascult, pot spune ca se aud chiar foarte bine. Carcasa este construita din lemn, asa ca va dati seama ca poate reda un sunet cald, echilibrat, in care sunt reprezentate foarte bine si sunete joase.

Inca nu am aflat la ce pret va fi comercializat, nici ce putere de redare are. Sper sa ajunga si in Romania, pentru ca eu voi fi unul dintre cumparatori.

Revin cat de curand si cu un videoclip. Acum il prelucrez.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *