Hala Samsung la IFA Berlin 2012 (foto)

Cred ca cea mai aglomerata si mai cautata hala la IFA Berlin 2012 era cea a coreenilor de la Samsung. Acum, pe bune, chiar au ce arata si cu ce se lauda, cred ca sunt cea mai pe val companie de electronice, telecom, IT si electrocasnice din lume.

Lume ca la balamuc acolo, de-abia te puteai apropia de produse vedeta ca SGN2, Galaxy Camera, tabletele cu Windows 8 sau noile camere foto NX, ma opresc aici, ca s-ar termina cerneala daca le-as aminti pe toate.

Un alt produs care m-a impresionat a fost televizorul OLED. Ce culori, ce claritate, ce imagini… Nu aveau cel mai impresionant Wall de televizoare, dar compensau prin calitatea desavarsita a imaginilor afisate de televizoarele OLED. De-abia astept sa devina o tehnologie mai prietenoasa cu buzunarele noastre, sau sa castig la LOTO.

Alte cateva imagini de acolo, pe urmatoarea pagina. Sper sa revin cat de curand si cu un videoclip, daca nu ma lasa laptopul, ca l-am incins de cand m-am intors acasa. Prelucreaza imagini foto-video in draci, aproape non-stop 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Hala Samsung la IFA Berlin 2012 (foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *