Asus Vivo Tab 810 – Windows 8, Intel, Transformer, o combinatie castigatoare?

Intotdeauna am spus ca Android-ul este limitat, ca este un sistem orientat catre divertisment si ca nu are aplicatii profesionale la fel de eficiente ca pe Windows. Asa ca, inca astept tableta cu Windows si Intel, care sa fie subtire si sa aiba o autonomie mai mare de 8 ore.

Windows-ul 8 este pe cale sa fie lansat oficial, asa ca si integratorii se grabesc sa anunte echipamente compatbile cu el. Prima tableta Asus cu Windows 8 se numeste Vivo Tab 800, are procesoare Intel Atom, 2GB memorie RAM, 64GB spatiu de stocare, ecran Super IPS+ de 11.6 inchi cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, camera de 8 Megapixeli, plus un stylus Wacom pentru o manevrare mai eficienta.

Normal ca are docking mobil, care o transforma intr-un adevarat netbook zic eu, desi producatorii l-ar defini ultrabook. Avand Intel Atom, un procesor mai limitat sa zicem, nu as compara-o din punct de vedere al puterii de procesare cu un ultrabook…

Important este ca are o grosime de 8.7mm si o greutate de 675g, fiind cea mai sexy si mai subtire tableta cu Windows de pana acum.

Sunt curios ce pret va avea… Deci, Asus Vivo Tab va fi o combinatie castigatoare?

Alte cateva imagini, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Asus Vivo Tab 810 – Windows 8, Intel, Transformer, o combinatie castigatoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *