Sony Vaio Duo 11 – nu m-a convins (la IFA Berlin 2012)

Ca si Dan Dragomir, am vazut si eu noul Sony Vaio Duo, doar am fost nedespartiti la Berlin. Si, la fel ca si pe el, noul Slider Sony Vaio nu m-a convins, desi este pe Windows 8 si are o configuratie de belea, cu procesor Intel i7 la 2 Ghz, 8 GB memorie RAM, ecran de 11.6 inchi, rezolutie full HD, tehnologie USB 3.0.

De ce nu m-a convins? Pentru ca de la Sony am asteptari mai mari.

Nu mi-a placut sistemul slider ales, unul nu foarte aratos, parghiile si mecanismele din spate parca nu dau bine cu marca Vaio, are un look prea de chinezarie, ca sa nu mai vorbesc de ecranul lucios, cu rama la fel… Nici Taiwanezii nu mai fac asa ceva acum, au trecut de faza asta, lucioasa, cel putin la produsele premium… Si inca ceva – ne-am chinuit vreo doua minute pana ne-am prins cum sa o deshidem, eram ca Pic si Poc in jurul ei… :O)))

Totusi, de remarcat puterea de procesare, impresionanta pentru un echipament destul de subtire si de usor (17.85mm, 1.3Kg). Plus tastatura luminata, plus stylus-ul, plus porturile USB 3.0… Ar merita o sansa?

Un videoclip, mai jos.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *