Sa vedem ce lanseaza Nokia…

 

Mare conferinta mare in seara asta… Nokia si Microsoft vor anunta noile smartphone-uri cu Windows 8, lumia 920 si lumia 820, si, dupa cum circula zvonul, poate chiar o tableta.

Conferinta sta inceapa, toata lumea este nerabdatoare…

Revin…

So: Nokia Lumia 920 – ecran de 4.5 inchi, procesor Snapdragon S4 dual-core la 1.5GHz, camera PureView de 8 Megapixeli capabila de inregistrare full HD, NFC si incarcare prin inductie.

In continuare se pune accent pe hartile Nokia. Avem servicii de genul Nokia Drive, Transport, City Lens si… realitate augmentata.

Camera suporta acum pinch to zoom. In interfata camerei avem la dispozitie modul Lenses, in care putem folosi diverse aplicatii cu efecte foto instalate.

Ecranul poate fi manevrat cu manusa in mana!

Accesorii care se conecteaza wireless, prin NFC.

O functie foto tare – elimina persoanele nedorite dintr-un cadru… Cool!

Camera are sistem optic de stabilizare!

Nokia Lumia 820, smartphone-ul mai ieftin este anuntat!

Ballmer si Elop, impreuna, pe scena! Ballmer anunta ca este anul Windows, atat pe smartphone-uri, tablete sau pc-uri.

Imagini de la conferinta, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *