O noua si superba camera foto mirroless de la Fujifilm, X-E1

In sfarsit, noua camera mirroless a celor de la FujiFilm, X-E1, a fost anuntata oficial. Nu cred ca mai trebuie sa spun, dar totusi o fac, ca imi place foarte tare cum arata. Are un aspect retro, clasic, ca al vechilor aparate pe film de 35mm. Sper ca cei de la Fujifilm sa o tina tot asa in continuare, au o linie deosebita de camere foto, diferita de ce exista pe piata.

Cele mai importante specificatii ar fi: montura Fuji XF, senzor CMOS de 16 megapixeli, ISO 100-25.600, capacitate de fotografiere in rafala de 6cps, ecran de 2.8 inchi, capacitate de filmare la rezolutii full HD. De asemenea, nu-i lipseste un blitz incorporat, o patina pentru alte accesorii externe si un vizor electronic. Specificatii complete, aici.

Dupa cum ii cunosc eu pe cei de la f64.ro, in noiembrie s-ar putea sa fie si la noi. Pretul? Pe undeva pe la 1000 Euro.

 
O prezentare oficiala, mai jos.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *