Jocuri gratuite pentru utilizatorii de SGS3

Samsung are de gand sa-si tina clientii fericiti si multumiti, asa ca amatorilor de gaming mobil le ofera zilele astea trei jocuri gratuite. Este vorba de titlurile Modern Combat 3: Fallen Nation, Shadowgun: The Leftover si Asphalt 7: Heat, pe care in mod normal trebuia sa cheltuiti cativa Euro. Asa ca, cei care va stiti amatori ai acestui gen de divertisment, intrati in aplicatia Samsung Apps si descarcati-le. Atentie! Sunt destul de voluminoase (cam 2GB toate), asa ca trebuie sa aveti ceva spatiu liber pentru ele.

Pe doua dintre ele le-am instalat si eu… Acum se descarca al treilea…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Jocuri gratuite pentru utilizatorii de SGS3

 • September 11, 2012 at 10:04 am
  Permalink

  Pe mine nu ma lasa sa-mi fac cont pe samsungapps .. “Samsung Apps is not yet in service in the country that you are trying to login”
  Cum ai facut?

  Reply
  • September 11, 2012 at 10:07 am
   Permalink

   :))) nu am avut nicio problema sa-mi fac cont pe samsung apps… il am de la primul SGS… wtf?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *