azi este 12…

…poate vom fi incantati, poate din contra… We shall see!

Ce cred eu? Ma rog, dupa ce m-am documentat un pic pe internet…

1. iPhone 5 va pastra acelasi format al ecranului (3:2) si aceeasi rezolutie Retina.

2. Nu cred ca va creste cu mult in dimensiuni fata de un iPhone 4 sau 4S. Va fi acelasi smartphone usor de purtat. Poate va fi un pic mai subtire.

3. Cred ca noul iPhone va avea o diagonala a ecranului un pic mai mare. Nu 5 inchi, nu 5.5 inchi… Poate un 4 inchi si ceva… Atentie, in aproximativ aceeasi forma… Plus o rezolutie mai HD…

4. Nu cred in prezenta unui procesor quad-core. La niciun terminal de pana acum nu au epatat cu vreun procesor iesit din comun, de top. Va fi unul dual-core, tactat poate la frecvente mai inalte… Care este cel mai recent procesor Samsung?

5. La un asa procesor, imi pun speranta intr-o autonomie mai buna.

6. Pe langa Siri, iPhone 5 are nevoie si de un sistem de navigatie mai performant, integrat in iOS6… Care sa fie acela?

7. NFC, buzunar electronic

8. Va avea un conector mai mic… Asta este. Poate ca vor livra la pachet un adaptor, mai degraba nu.

9. Camera foto va avea un senzor mai mare, poate un 8 Megapixeli, optica mai performanta, stabilizare mai buna… Functii creative? uitasem… mai pe la inceputul anului era avansata ideea unui sistem foto tip Lytro… cum ar fi?

Toata lumea vrea schimbare… Oare o vor primi?

We Shall See!

PS. Am uitat… Se va vinde ca painea calda!

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.