Gadget Fashion Show – La nani cu Google Nexus 7 (by Asus)

De cateva zile am ocazia sa butonez una dintre cele mai interesante tablete cu Android. Este vorba de modelul Google Nexus 7, made by Asus, care de curand a ajuns si in galantarele online ale magazinelor de profil de la noi.

Primele impresii? Din punct de vedere al designului este una dintre cele mai reusite tablete cu Android de pana acum, eleganta, cu materiale si finisaje de calitate. Chiar nu inteleg de unde au aparut acele critici pe internet referitoare la calitatea constructiei… In plus, are incorporata tehnologie Tegra 3 performanta, buna pentru orice aplicatie mobila avem chef sa utilizam, chiar si pentru vizionarea unor filme HD. Sa mai spun ca aer un pret la care ar trebui sa tremure toate celelalte tablete de tipul iPad Killer? 😀

Nu voi detalia impresiile mele acum, voi avea mai mult timp sa lucrez in weekend, asa ca articolul va aparea saptamana viitoare.

Momentan, i-am facut doar cateva fotografii, care pot fi incluse fara tagada in categoria mea preferata – Gadget Fashion Show. Ce am vrut sa comunic cu acest g-pictorial? Ca tableta Google Nexus 7 are aproape toate calitatile necesare pentru a ne insoti oriunde ne-am afla si am merge.

Ne poate fi de folos atat in peregrinarile noastre zilnice, la scoala sau la serviciu, in rolul de companion pentru vacante, dar si seara, atunci cand ne asezam in pat si mai vrem pentru cateva minute sa citim o carte, sa urmarim un film sau sa vedem ce mai fac amicii nostri pe retelele de socializare.  Dupa ce terminam cu ea, o punem sub perna si… noapte buna.

Deci, cum a fost intalnirea tabletei Google Nexus 7 cu pernele? Vedeti mai jos…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *