Sony Xperia S – Deja este disponibila in Romania

Pe Xperia S, noua tableta cu Android a celor de la Sony, am vazut-o acum doua saptamani la IFA Berlin 2012. Mi-a lasat o impresie foarte buna, atat din punct de vedere al designului (intre noi fie vorba, cu mult mai draguta decat modelul de anul trecut) cat si al comportamentului si al puterii de procesare.

Astazi a fost anuntata oficial si in Romania. S-au miscat destul de repede zic eu…  Costa aproximativ 1850 lei iar cei de la Sony au sperante mari in legatura cu ea, vor o cota de piata de 20% din segmentul tabletelor premium.

Xperia S este motorizata de un procesor quad-core Nvidia Tegra 3 tactat la 1.3Ghz, 1GB memorie RAM, stocare interna de 16GB si are un ecran IPS de 9.4 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli. In rest? Android 4.0.3, camera de 8 Megapixeli, Wi-Fi, optional 3G, GPS, o greutate de 570 de grame si o grosime de numai 8.8mm. Promite o autonomie de pana la 12 ore la redarea video.

De asemenea, este rezistenta la stropirile accidentale cu lichide si poate lua rolul unei telecomenzi cu infrarosu pentru dispozitivele compatibile.

Detalii puteti afla si de la Victor sau Dan, ei fiind prezenti la evenimentul de lansare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *