Ultrabook-ul cu ecran de 15 inchi exista! Si va fi disponibil in Romania!

Se pare ca acum apare primul ultrabook adevarat cu ecran de 15 inchi! Desi ei nu vor sa-l numeasca asa, Samsung-ul Seria 9  NP900X4D are toate caracteristicile necesare acestui tip de echipament – o grosime de numai 14.9mm si o greutate de 1.6Kg! Ei, ce ziceti? Iata ca se poate sa ai un laptop usor cu ecran mare.

Configuratia este urmatoarea: ecran cu finisaj antireflexiv de 15 inchi, rezolutie de 1600x900pixeli, procesor dual-core Intel Core i5-3317U (Ivy Bridge) la 1.7Ghz cu Hyper Threading, placa grafica Intel HD4000, 4GB memorie RAM, stocare pe SSD de 128GB, port SDXC, tehnologie USB 3.0. Detaliile complete, aici.

Se pare ca va fi disponibil cat de curand si in Romania, la un pret de aproximativ 5800 lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Ultrabook-ul cu ecran de 15 inchi exista! Si va fi disponibil in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *