Noul Playstation 3 – din această lună şi în România

Sony au prezentat astăzi noile modele de PlayStation 3 care vor fi disponibile şi în România, în două versiuni: modelul cu HDD de 500 GB va veni la pachet cu jocul FIFA 13, începând cu 28 septembrie la preţul recomandat de 1369 RON, în timp modelul cu memorie flash de 12 GB va debuta în magazine pe 12 octombrie la preţul de 1049 RON.

Dimensiunile şi greutatea noului PS3 au fost reduse cu peste 50%  faţă de prima consolă PS3 cu HDD de 60 GB şi cu aproximativ 20%, respectiv 25%, faţă de modelul actual de PS3. Sincer să fiu, pentru o diferenţă de numai 300 Lei, aş prefera modelul de 500 GB, pentru a salva conţinut digital pe el. Dar, şi modelul cu memorie flash de 12 GB va avea disponibil un HDD de 250 GB, care va fi lansat in acelasi timp.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *