Scanner mobil de la Xerox

Xerox Romania a lansat in Romania Travel Scanner 100, un scanner mobil de mici dimensiuni, extrem de util celor care isi desfasoara activitatile profesionale in conditii de portabilitate. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot prelucra documente, chitante, carti de vizita si chiar fotografii. Xerox Travel Scanner cantareste doar 300 grame si are o rezolutie de 600 dpi, alimentarea realizandu-se printr-un port USB la laptop.

Bineinteles ca Xerox Travel Scanner scaneaza si converteste documente in fisiere PDF, plus ca vine cu alte cateva aplicatii software: Nuance PaperPort, pentru managementul documentelor, Nuance OmniPage Pro, aplicatie cu un sistem avansat de recunoastere a caracterelor (OCR) si NewSoft Presto! BizCard, care citeste informatiile de pe cartile de vizita si le transfera in programe de management al contactelor, precum Microsoft Outlook sau chiar pe smartphone-uri.

Pretul? 170 USD plus TVA.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *