Logitech Z553 – I’m in Love!

Imi plac la nebunie sculele audio! Chiar daca nu le pot cumpara pe toate, nu ma pot opri sa salivez la cele care mi se par interesante. Si, noul sistem audio 2.1 de la Logitech, Z553, este chiar aratos, sexy dat naibii. Acesta ofera o putere totala de 40W RMS, de ajuns pentru o incapere de dimensiuni medii, cum sunt cele in care sunt amenajate birouri.

Imi place ca sta foarte bine si la partea de conectica, avand un jack RCA si doua mufe auxiliare de 3.5mm care permit conectarea a trei dispozitive in acelasi timp. De asemenea, dispune si de un mic panou de control pentru ajustarea volumului si a nivelului de bass.

Din octombrie va fi disponibil in Europa, la un pret de aproximativ 130 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *