Castiga smartphone-uri Huawei la Webstock!

In cadrul Webstock, Huawei va provoaca la concurs. Puteti castiga un smartphone G300, unul Y100, doua modemuri E5, plus o geanta Samsonite. Mai bine ii las pe ei sa va explice in ce consta concursul.

“Huawei ii provoaca pe specialistii in comunicare sa isi arate priceperea in cadrul unui concurs neconventional!

Te pricepi sa explici lucruri complicate pe intelesul tuturor? Crezi ca iti poti invata targetul sa foloseasca un produs? Iti place tehnologia? Daca ai cel putin una din aceste calitati vino la standul Huawei din cadrul Webstock si poti castiga smartphone-uri si alte premii! Cum ne convingi?

Nu trebuie! Mai exact, nu pe noi! In schimb, vei intalni doua doamne, care nu au folosit in viata lor un smartphone. Brief-ul tau este sa le introduci in tainele Android-ului si ale aplicatiilor sale in maxim 10 minute. Daca clientele se declara convinse poti pleca acasa cu unul din cele doua smartphone-uri Huawei, 2 modem-uri sau 1 rucsac Samsonite.

Mai mult decat atat, daca nu ai primit invitatie la Webstock, vorbeste tot cu noi! Intra pe pagina de Facebook Huawei Romania, spune-ne care dintre subiecte ti se pare cel mai interesant si de ce.  Poti castiga una din cele trei invitatii la eveniment!”

Singura conditie este sa participati la Webstock.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *