Lenovo X1 Carbon, acum disponibil si in Romania

Lenovo anunta disponibilitatea in Romania a ultrabook-ului de business Thinkpad X1 Carbon, poate unul dintre cele mai frumoase si mai interesante astfel de echipamente de pe piata. Acesta este construit din fibra de carbon, cei de la Lenovo afirmand ca la greutatea de numai 1.35 Kg este cel mai usor ultrabook cu ecran de 14 inchi la ora actuala, fara a depasi dimensiunile echipamentelor similare de 13 inchi.

Specificatiile tehnice constau intr-o rezolutie de 1600×900 pixeli, cea mai noua generatie de procesoare Intel Ivy Bridge, pana la 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri, modul 3G, USB 3.0, cititor de carduri, autonomie de pana in 10 ore si tehnologie Rapid Charge care asigura cinci ore de funtionare a bateriei dupa doar 35 de minute de incarcare.

Nu am aflat inca preturile la care va fi comercializat. Oricum, un pret de start ar fi pe la 1200 Euro, un maxim ar fi pe la 1600 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *