In weekend, sunt partial offline

Desi mai tot timpul liber mi-l petrec online, citind pe site-urile sau blogurile de specialitate ceea ce ma intereseaza, nu ezit sa consult si cele cateva reviste care inca se mai lupta sa apara pe piata. Gasesc acolo destule materiale interesante, plus ca cititul unei reviste parca are alt farmec.

Weekend-ul asta o sa mi-l petrec alaturi de cele doua noi aparitii ale revistelor Chip si Foto-Video. Ca sa nu mai spun ca vin si in pachete chiar interesante: Chip cu o carte despre Linux iar Foto-Video cu una dedicata Fotografiei Wildlife. Pasionatii de gaming, poate vor gasi interesant noul numar Level.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *