UPC – Fiber Power de 150 Mbps, momentan doar in Bucuresti

UPC ofera acum cel mai rapid serviciu de Internet din Romania pentru utilizatorii casnici, cu o viteza de download de pana la 150 Mbps. Cu siguranta ca o astfel de banda este de ajuns chiar si pentru firmele mici, de apartament sa le zicem. In cazul acestei conexiuni, viteza de upload este de 6 Mbps.

Momentan, acest serviciu este disponibil clientilor din Bucuresti, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie extins catre alte 3 orase – Cluj Napoca, Ploiesti si Timisoara. Pretul unui abonament Fiber Power 150 Mbps este de 50 de lei lunar. Mai degraba ma atrage pachetul lunar, in care mai avem la dispozitie un pachet TV cu 130 canale, dintre care 14 sunt HD, si unul de telefonie ALO 200.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “UPC – Fiber Power de 150 Mbps, momentan doar in Bucuresti

 • October 2, 2012 at 10:00 am
  Permalink

  Aia e problema cu UPC, se lauda ca dau 150Mbps dar nu este full duplex. RDS ofera 100Mbps, dar e half duplex, upload ai si 50Mbps, depinde si de zona sau latime de banda.
  La reclama lor cu masinile e ca si cand merg cu frana de mana trasa.

  Reply
  • October 2, 2012 at 2:34 pm
   Permalink

   pai am zis doar ca upload e de 6Mbps…

   Reply
  • October 2, 2012 at 2:34 pm
   Permalink

   dar nu te contrazic, asa ar trebui sa fie…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *