Nou router wireless de la TRENDnet

TRENDnet  anuntA disponibilitatea noului router wireless entry level N150 (TEW-712BR), perfect pentru majoritatea utilizatorilor, daca privim din prisma pretului, de pana in 200 lei. Cei mai priceputi si mai talentati vor aprecia cu siguranta faptul ca producatorul a decis sa nu blocheze accesul la codul firmware, astfel ca vor putea instala pe el tot felul de solutii open source. Dezvoltatorii Linux si open-source pot accesa codul acestui router de aici: openwrt.org

TEW-712BR este construit sa ofere performante maxime utilizatorilor de internet ce locuiesc intr-o casa de dimensiuni medii, are patru porturi Ethernet si ofera o viteza de transfer wireless de 150 Mbps. Putem spune ca noul N150 permite vizionarea fluenta a filmelor HD direct prin conexiune wireless.

TEW-712BR nu lasa securitatea deoparte, fiind dotat cu cele mai noi protocoale de criptare. Interfata de administrare permite gestionarea dispozitivelor conectate, restrictionarea accesului la anumite pagini de internet sau blocarea accesului la anumite tipuri de fisiere.De asemenea, acesta permite crearea unei liste de dispozitive care au permisiunea conectarii, filtrarea realizandu-se dupa adresa MAC a acestora.

Pentru a monitoriza activitatea din retea, are un jurnal care inregistreaza in timp real ce dipozitive sunt conectate, activitatea sistemului, performantele la pierderea pachetelor de date si eventualele atacuri de pe internet.

Mai multe informatii depre noul router TEW-712BR pot fi gasite aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Nou router wireless de la TRENDnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *