Proiecte foto interesante

La Scoala F64, pe langa exemple clasice ale maestrilor in fotografie, ne-au fost prezentate cateva proiecte de la noi, actuale si extrem de interesante.

Primul care mi-a atras atentia este numit Village Beauty, al fotografului Egyed Ufo Zoltan. Acesta colinda satele transilvanene si fotografiaza cele mai frumoase fete, in camerele lor. Alegerea fetelor este facuta de catre comunitatea locala, prin vot secret.

Un alt proiect, despre care a scris si Radu, este realizat de Marian Pislaru. In proiectul numit The Bus, acesta ne arata cabine de autobuz si trolee din Constanta. Este fascinant sa descoperi personalitatea fiecarui sofer in functie de cum si-a decorat spatiul de lucru.

Si nu in ultimul rand, as vrea sa va supun atentiei un site care reuneste colectii de astfel de proiecte fotografice. Se numeste oitzarisme.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *