Fiță maximă – noul Smart TV de la Samsung

Samsung anunţă lansarea în România a televizorului ES9000 Smart TV LED de 75 de inchi, adică 189 centimetri!!! Impresionați? Nu am terminat… acesta prezintă un design unic, cu o ramă din aur roz. Ce să mai, fiță maximă. Prețul? Un mizilic, numai 37000 de lei.

Normal că ES9000 include gama completă de funcţii Samsung Smart TV (Smart Interaction, Smart Content şi Smart Evolution), care permit utilizatorilor să controleze şi să interacţioneze cu televizoarele lor într-un mod intuitiv şi să aibă acces la un conţinut diversificat. ES9000 este prevăzut și cu tehnologia Sound Share, cea mai nouă funcţie pentru Smart TV, care conectează automat, prin intermediul tehnologiei wireless, sistemul audio al televizorului la alte sisteme audio.

Pentru a putea rula mai multe aplicații simultan, acesta este dotat cu un procesor dual-core.

Oare câte s-or fi vândut deja?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *