Logitech T650 – Dacă vă enervează interfața Metro din Windows 8, luați-vă un Touchpad mai mare

Se pare că și producătorii de accesorii se pregătesc intens pentru lansarea Windows 8. Unul dintre ei, Logitech, poate chiar cel mai cunoscut, a anunțat astăzi trei gadgeturi compatibile cu noul sistem de operare – mai exact doi mouși și un touchpad extern.

Personal, mai interesant mi s-a părut touchpad-ul – Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650. De ce? Pentru că Windows 8 cu a lui interfață Metro este creat în special pentru ecranele tactile. Și, dacă vă cumpărați un laptop nou, fără ecran tactil dar cu acest sistem de operare, s-ar putea să vi se pară o aiureală prezența interfeței Metro, cel puțin așa mi se pare mie. Așa că, un touchpad mare, generos, pe care să vă plimbați în voie degețelele, pare un accesoriu binevenit pentru astfel de situații.

Pe lângă acțiunile standard, click și scroll, acesta recunoaște gesturile Windows 8 (13 la număr), precum cele de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire. Încă câteva detalii – este wireless, dispune de receptor Unifying și acumulatorul din dotare îi oferă o autonomie de aproape 1 lună.

Se pare că din luna noiembrie va fi disponibil, la un preț de aproximativ 80 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *