Acer Aspire M5 – laptop clasic cu ecran tactil si Windows 8

De pe go4it.ro am aflat de noul Acer Aspire M5, un laptop cu o configuratie tipica ultrabook, ecran tactil de 14 inchi si Windows 8.

La un pret de aproximativ 800 USD are o configuratie cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, procesor dual-core Intel Core i5 la 1.7 GHz, 6 GB memorie RAM, stocare hibrida cu un SSD de 20 GB si hard disk de 500GB, unitate optica, totul intr-o carcasa cu o grosime de pana in 2cm si o greutate de aproximativ 2 Kg.

Recunosc, arata bine si are un raport performanta/pret destul de atragator.

Dar… Chiar si-ar dovedi utilitatea un ecran tactil pe un laptop cu design clasic, care nu se poate transforma deloc intr-o tableta? Asa sa fie? Nu ne scarpinam cumva fara sa ne manance? Stiu ca integratorii vor sa aduca tot felul de caracteristici smechere si cool, dar cred ca ar fi mai bine sa mentinem un nivel acceptabil al rezonabilului si utilitatii unui echipament…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *