La cafeneaua F64 Studio

Incepand de astazi, pasionatii de fotografie mai au inca un motiv sa viziteze showroom-ul F64. Aici a fost deschisa si o cafenea, spatiu care poate deveni un placut loc de intalnire cu amicii fotografi sau, de ce nu, cu prietenii. Un loc care poate deveni cafeneaua fotografilor… Am eu o banuiala ca multe lansari de camere foto se vor desfasura la aceasta cafenea in viitor…

Cafeneaua a fost inaugurata azi, intr-o zi festiva am putea spune, in care se implinesc 11 ani de la infiintarea F64. Ne-am bucurat si de prezenta actionarilor principali Marian Alecsiu si Daniela Becheru, care ne-au povestit despre istoria F64 si ne-au mai dezvaluit un pic din planurile de viitor, cum ar fi deschiderea unor showroom-uri si in tara.

Din cate am inteles, investia a fost de aproximativ 100.000 Euro. Am observat acolo si niste masute de cafea interactive, de pe care chiar veti putea face comanda cat de curand. In plus, se pare ca nu veti duce lipsa nici de prajituri foarte bune, ca sa va mai indulciti un pic. ­čśÇ Iar, cei mai setosi, vor putea degusta si o bericioaica…

Am gustat cafeaua de acolo, mi-a placut, am stat de vorba cu amicii mei, pentru cateva zeci de minute m-am simtit chiar bine. Cu siguranta ca, atunci cand timpul imi va permite, voi reveni sa mai beau o cafea si sa mananc o inghetata.

Cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *