Padfone 2 – Un docking mai simplu

Dupa cum ne asteptam, cu numai cateva zile inaintea lansarii, incep sa apara si primele imagini cu mult asteptatul gadget Asus. Dupa cum se vede, noul Padfone 2 are un docking mai simplu, mai intuitiv, mai eficient chiar. Smartphone-ul se conecteaza mai usor, fara usite, clapete sau alte componente mecanice, fiind vizibil in timpul andocarii.

Din capitolul zvonistica: smartphone-ul va dispune de un ecran de 4.7 inchi cu rezolutie HD, pesemne un 1280×720 pixeli, o camera de 13 Mpix, procesor quad-core, transfer de date LTE si Android 4.1 Jelly Bean. De asemenea, tableta va dispune de un acumulator suplimentar.

Poze via. Lansarea oficiala va avea loc maine, 16 octombrie.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *