Action Camera de buget, de la Contour

Contour anunta ROAM 2, o action camera de buget rezistenta la apa si care are un pret de numai 199 USD. Aceasta poate filma la rezolutie 1080p/30fps sau 720p/60fps, are lentile cu o acoperire de 170 grade si vine la pachet cu un card microSD de 4GB (pentru ca filmeaza full HD, v-ar trebui un card mai mare, este compatibilă și cu microSDHC de 32GB). De asemenea, lentilele pot fi rotite si aliniate cu ajutorul unui laser.

De ce este considerata “de buget”? Pai, fata de modelul Contour +2, ii lipsesc GPS-ul, conexiunea Bluetooth, portul HDMI, jack-ul pentru microfon extern. De asemenea, bateria nu poate fi scoasa si inlocuita. Oricum, cea din dotare asigura o autonomie de 3 ore.

Mai multe detalii, aici. Cred ca o vom gasi cat de curand la baietii de la actioncamera.ro.

Mai jos, un videoclip de prezentare.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *