Asus Padfone 2 – imagini si specificatii oficiale

 

Deci, in cadrul unui eveniment desfasura la Milano, la care au participat si membri ai comunitatii tech romanesti, Asus au lansat unul dintre cele mai cool gadgeturi ale toamnei – Asus Padfone 2. Chiar de ieri am spus ca apreciez noul sistem de andocare, mi se pare mai usor de folosit.

Specificatiile smartphone-ului: procesor Qualcomm Snapdragon S4 (8064 + 9215m) quad-core Cortex A15 (1.5GHz) cu grafică Adreno 320, ecran Super IPS+ de 4.7 inchi si o rezolutie de 1280×720 pixeli, acoperit cu Corning Fit Glass (a nu se confunda cu Gorilla Glass) si invelis anti-amprente, 2GB memorie RAM, stocare interna pe 16GB / 32GB / 64GB, Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, acumulator de 2140 mAh si o camera cu senzor Sony BSI 13MP si  diafragma f/2.4. Ma mira ca nu l-au anuntat direct cu Android Jelly Bean, ci doar cu Android 4.0 ICS.

Tableta la care se conecteaza smartphone-ul are un ecran IPS de 10.1 inchi (1280 x 800, WXGA), acoperita fiind cu acelasi geam Corning Fit si invelisul anti-amprente, un sistem audio mai performant si un acumulator de 5000 mAh.

Deci, specificatiile il fac poate cel mai puternic smartphone al momentului, in special datorita chipsetului grafic Adreno 320. Si, de ce sa nu o spunem, arata si foarte bine.

L-am notat, ramane sa vedem cum se comporta in teren. Si inca ceva – oare il vom vedea la operatorii telecom de la noi?

Impresii de la fata locului pe go4it.ro. De la evenimentul petrecut in Taipei, ne relateaza Vali Birzoi.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Asus Padfone 2 – imagini si specificatii oficiale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *